Parempaa squashia

– Autamme sinua pelaamaan ja nauttimaan enemmän ja paremmin!

Squash on tutkitusti (Forbes) maailman terveellisin liikuntamuoto. Se tarkoittaa sitä, että squashin positiiviset terveysvaikutukset suhteessa loukkaantumisriskeihin ovat paremmat kuin missään muussa liikuntamuodossa tai urheilulajissa.

Sqoolin tehtävä on tehdä lajia tunnetuksi, kehittää lajia ja saada ihmisiä lajin pariin sekä tarjota heille mahdollisuuksia kehittää itseään, mieltään ja terveyttään pelaamalla. Squash onkin nykyajan kiireiselle ja terveystietoiselle ihmiselle täydellinen tapa liikkua säännöllisesti!

Sqoolin päävetäjä on Tomi Niinimäki, joka toimii tällä hetkellä myös maajoukkueen valmentajana. Tomilla on yli 20 vuoden kokemus ammattivalmentajana niin Suomessa kuin ulkomailla ja korkein 4-tason valmentajakoulutus. Valmennusuransa aikana Tomi on valmentanut sekä harrastelijoita lapsista aikuisiin että ammattilaispelaajia, kuten pitkäaikaista Suomen ykköspelaajaa Olli Tuomista sekä Saksan naisten ja miesten ykköspelaajia, Sina Kandraa ja Simon Rösneriä (korkein maailmanranking 3.).